Hitit'ten büyük başarı...10 yeni havayolu ve ihracatta yüzde 64 artış
Havacılık yazılımları alanında tamamı yerli ve yenilikçi ürünleriyle Türkiye’yi dünyada temsil eden Hitit; havayolu yazılım sektöründe bir Türk markası olarak hızlı yükselişine devam ediyor. 10 yeni havayolunu daha iş ortakları arasına katarak, büyüme ivmesini arttıran Hitit 2019’u, cirosunda %54, ihracatında ise %64 seviyesinde yüksek bir artışla kapattı. Geçtiğimiz yıl hava kargo alanında da teknoloji üretmeye başlayan Hitit, 2020’de havacılık yazılım çözümlerini yeni coğrafyalara taşımaya hazırlanıyor.
Haberler
Otelden 3 milyon liralık mücevher hırsızlığı!
ABD’nin Philadelphia kentindeki bir otelden eski NBA yıldızına ait içinde 500 bin dolar (2.98 milyon lira) değerinde mücevher bulunan sırt çantası çalındı.
Haberler
İptalle ilgili kritik soru
Yolcu sayısı bakımından Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve işletme ihalesinin sürpriz bir şekilde ertelenmesi TBMM gündemine taşındı.
Haberler
Atari otelciliğe soyundu
Video oyun şirketi Atari, Atari markalı otellerden oluşan bir zincir açacağını duyurdu. İlk Atari Hotel'in yeri de belli oldu.
Haberler
THY'den iki yeni rota!
Türk Hava Yolları (THY) yurt dışında iki yeni noktaya daha uçacağını duyurdu.
Haberler
Tartışma başladı: İşçiden alınıp zengin turiste mi verilecek?
Elazığ depreminin yaşandığı günün hemen ertesinde Resmi Gazete'de yayımlanan acele kamulaştırma kararı büyük tartışma ve soru işaretlerine yol açtı.
Haberler
Evrak sordukları şoförü, bu kez linç etmeye kalktılar!
Taksiciler, durdurup evrak sordukları turizm aracının şoförünü, müşteri indirdiği otelin önünde linç etmeye çalıştı...
Video Haber
5 yıldızlı otel, inşaatı bitmeden icradan satışa çıktı
Şanlıurfa'da inşaat halindeki 5 yıldızlı otel icradan satışa çıktı.
Haberler
Uluslararası yatırımcılar Türkiye’ye büyük ilgi gösterdi
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen ‘Tourism Investments Forum – TIF 2020’, dünyanın önemli markalarıyla birlikte Istanbul Raffles Hotel’de katılımcılarıyla buluştu.
Haberler
Kıbrıs'a 80 milyon dolarlık yeni Concorde oteli geliyor
Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesinde hizmet veren Concorde Hotels&Resorts, Kıbrıs'taki ikinci otel yatırımına start verdi.
Haberler