Baloncular savunma verecek

Baloncular savunma verecek
06 Haziran 2020, 13:35
Rekabet Kurumu Kapadokya Bölgesinde sıcak hava balonu işletmesi ve turizm acentesi olarak faaliyet gösteren 41 teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili yeni açıklama yaptı.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada Kapadokya Bölgesinde sıcak hava balonu işletmesi ve turizm acentesi olarak faaliyet gösteren 41 teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 11 Ağustos 2020 tarihinde yapılacağı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

11 Ağustos'ta sözlü savunma yapılacak

"Kapadokya Bölgesinde sıcak hava balonu işletmesi ve turizm acentesi olarak faaliyet gösteren 41 teşebbüs tarafından 4054 sayılı Kanun’un 4. ve 6. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik yönelik olarak yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Bahse konu sözlü savunma toplantısı, 11 Ağustos 2020 tarihinde saat 10.30’da yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 28 Temmuz 2020 günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekmektedir."

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha