Marka vurgulu reklam kampanyasıyla marka bilinirliliğini üstlere taşımayı başaran Anı Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal ile devam eden reklam kampanyası hakkında konuştuk. İç pazar ve outgoing çalışan tur operatörleri arasındaki reklam yarışının yoğun bir tempoda devam ettiğini anlatan Veli Çilsal, "Rekabet arttıkça bütçe de yükseliyor. Maalesef bu yarışı biz başlattık, ama mutlu değiliz" dedi.
Bütçeler çok yüksek...
Bazı küçük şirketlerin bu yarışa katılmak için işletme bütçelerini reklama ayırdığını anlatan Veli Çilsal, bu durumun tehlikeli sonuçları olabileceğine dikkat çekerek, "Reklamların bütçeleri çok yüksek, iyi planlamayan ve öz sermayesi güçlü olmayan şirketlerin buna dayanması çok zor" dedi.
Basılı medyadan çıktık
Reklam mecrası olarak bu yıl basılı medyayı tamamen terk ettiklerini anlatan Veli Çilsal, kampanyayı televizyon ve dijital mecralarda devam ettireceklerini söyledi.