Haberler

Rusya’dan uçmak daha pahalı olacak

Rusya’da 1 Ağustos’tan, iç hat uçak biletlerine yüzde 30, dış hat uçuşlarına da yüzde 50 zam gelecek.

Rusya’dan uçmak daha pahalı olacak

Moskova Devlet Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Turizm Endüstrisi Yönetim Bölümü Başkanı Profesör Alexey Chudnovsky, 1 Ağustos’tan itibaren uçak ve tren biletlerinin fiyatlarında önemli artışlar olacağını ileri sürdü.

Federal Hava Taşımacılığı Ajansı’nın hava taşıyıcılarıyla birlikte aldığı ücretleri artırma kararı doğrultusunda iç hat uçuşları için bilet fiyatlarının %30, dış hat uçuşları için ise %50 oranında artacağı tahmin ediliyor.

Tren Biletlerinde Fiyat Artışı

Profesör Chudnovsky, uzun mesafe tren taşımacılığı fiyatlarının da artacağını belirtti. Tüm tren kategorilerinin kompartımanlarında bilet fiyatlarının Haziran başına göre yaklaşık %20 artması bekleniyor.

Yorumlar (0)