Haberler

AŞTİ’nin yeni yeri belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni otobüs terminalinin NATO Yolu ve Çevreyolu’nun kesiştiği noktada (eski Mamak çöplüğünün yanında) bulunan 100 bin metrekarelik alana yapılacağını duyurdu.

AŞTİ’nin yeni yeri belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen yeni otobüs terminali, NATO Yolu ve Çevreyolu’nun kesiştiği noktada(eski Mamak Çöplüğü yanı)bulunan 100 bin metrekarelik alana yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,“Yeni AŞTİ ile birlikte Eskişehir Yolu, Konya Yolu, Samsun Yolu, Anadolu Bulvarı - İstanbul Çevreyolu ile kesişimi ve Sincan -Ayaş Yolu kesişiminde yapılacak 5 cep terminali hizmet verecek”dedi.

Başkan Gökçek, ihalesi tamamlanan yeni otogarın projesinin hazırlanmakta olduğunu ve bir süre sonra saha çalışmalarına başlanacağını ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

AŞTİ’nin mevcut yapısı ise büyük bir çarşıya dönüştürülecek.

Yorumlar (0)