AtlasGlobal'e ortak mı geliyor?

AtlasGlobal'e ortak mı geliyor?
13 Kasım 2019, 07:30
Ekonomik olarak darboğaz yaşayan AtlasGlobal Havayolları, krizden çıkmak üzere girişimler yapıyor.

AtlasGlobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy tarafından gerçekleştirilen görüşmelerde önemli yol kat edildiği öğrenildi.

Azur, ortak olmak istiyor

Kokpit.aero’nun ulaştığı bilgilere göre, AtlasGlobal’e ortaklık için farklı teklifler geliyor. Bu konuda atılan adımlardan biri de Rusya pazarının en büyük charter yani tarifesiz uçuş yapan havayolu şirketi Azur’dan geldi. İddialara göre Azur Havayolları, AtlasGlobal’e ortak olmak istiyor. Halen Azur’un filosunda 25 uçak bulunuyor.

Yurtdışı merkezli fon da takipte

Diğer taraftan yurtdışı merkezli bir fonun da AtlasGlobal’e ilgi gösterdiği belirtiliyor. Adı açıklanmayan bu fon daha önceden de Türkiye’den bir havayolu almak üzere çalışmalar yapmıştı.

İç ve dış hatta hem tarifeli hem de tarifesiz uçan AtlasGlobal'de bakım şirketi ile birlikte 3 bin kişi görev yapıyor. Şirket ayrıca Irak Havayolları'nın üç uçağının da işletme-bakımını gerçekleştiriyor.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha