Muğla Marmaris'te üç, Antalya Kemer'de bir oteli bünyesinde bulunduran Martı Otellleri büyümeye devam ediyor. Martı Otelleri'nin yeni rotası turizm cenneti Bodrum olacak.
250 odalı
Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) Bodrum İçmeler mevkindeki denize sıfır konumda olan toplam 55 bin 634 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel yapacak. Otel 250 oda ve 500 yataktan oluşacak.
Söz konusu arazi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2014 yılında yapılan 49 yıllık tahsis ihalesini en yüksek teklifi veren Martı GYO kazanmıştı.
4 otelde 2 bin 249 yatağı var
Martı Otelleri bünyesinde Marmaris'te üç Antalya Kemer'de bir otel yer alıyor. Antalya Kemer Tekirova'daki Martı Myra Otel 1209 yatak kapasitesine sahip. Muğla Marmaris'teki Martı Resort Otel 584 yatak, Martı La Perla ise 394 yatakla faaliyet gösteriyor. Marmaris'teki Hemithea otel ise 62 yatak kapasitesine sahip. Marmaris Orhaniye’deki 480 yat kapasiteli Martı Marina'da Martı Otelleri tarafından işletiliyor.