Haberler

Kemal Ertem: Acentalarla başardık, birlikte kazanmaya devam edeceğiz

3 başarılı yılı geride bıraktıklarını söyleyen Exp-Ert DMC Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ertem, “Bu başarıyı seyahat acentalarıyla elde ettik. Yeni destinasyonlarda yeni ürünlerle birlikte kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Kemal Ertem: Acentalarla başardık, birlikte kazanmaya devam edeceğiz

Rusya ve Ukrayna pazarının önde gelen Destinasyon Yönetim Şirketi Exp-Ert, 3. yılını İstanbul’un popüler gece kulüplerinden Albüm’de kutladı. Star Effect mottosuyla düzenlenen geceye Türkiye’nin önde gelen seyahat acentalarının ve tur operatörlerinin yöneticileri katıldı. Ukrayna’dan gelen dansçıların özel şovuyla renklenen gecede, DJ Mert Demir de hazırladığı özel repertuvarı çaldı.

Kemal Ertem: Sadece acentalarla çalışıyo

ruz

Davetlilerle yakından ilgilenen Exp-Ert DMC Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ertem, sadece acentalarla çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “3 yıldır misafirlerimize Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Moldova, Balkanlar ve Avrupa’da hizmet veriyoruz. Sadece acentalarla çalışan bir şirketiz. Şirketlere hizmet vermiyoruz”.

“Acentalarla birlikte kazanacağız”

Exp-Ert DMC’in kurulduğu günden buyana önemli başarılara imza attığını söyleyen Kemal Ertem, şöyle devam etti: “Çıktığımız bu yolda, geçmişten gelen tecrübemiz, bölge birikimimiz ve yetkin personelimizle seyahat acentalarına kusursuz hizmet vermek için çalıştık. Başarıya ulaşmamızda verdiğimiz hizmetin niteliğinin anlaşılması önemli rol oynadı. Bundan sonra da portföyümüze yeni destinasyonlar ve ürünler ekleyerek, iş ortaklarımız olan değerli seyahat acentalarıyla birlikte kazanmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)