Haberler

Helal otelde yemek zehir oldu...

Alanya'da 'Helal' otel konseptiyle hizmet veren Akropol Hotel'de 72 müşteri yediği yemekten zehirlendi.

Helal otelde yemek zehir oldu...

Antalya'nın Alanya ilçesinde helal otel konseptiyle hizmet veren Akropol Hotel'de 72 müşteri yedikleri yemekten zehirlendi. Öğle yemeğinden sonra fenalaşan müşteriler kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Zehirlenen tatilciler otele gelen 25 ambulans ve kendi imkanlarıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevre hastanelere götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan zehirlenenlerin bazıları ayakta tedavi edilirken bir kısmı ise müşahede altına alındı.

Otel müşterileri özellikle temizlik konusunda belli sıkıntıların yaşandığını, zehirlenmenin ise öğle yemeğinde sunulan tavuk veya mantar nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini söylediler.

Yorumlar (0)