Turizm Magazin

Birleşik TÜRSAB’da Cem Polatoğlu Çatlağı

Bir grup muhalif seyahat acentasının bir araya gelerek kurduğu Birleşik TÜRSAB’da sular durulmuyor. 

Birleşik TÜRSAB’da Cem Polatoğlu Çatlağı

Kulis Haber

13 Mayıs’ta kuruluşu duyurulan, 30 Haziran’da Aylin Kopan Özsavaş liderliğinde seçime gireceğini açıklayan Birleşik TÜRSAB oluşumunda Cem Polatoğlu krizi yaşanıyor.
Kendini Birleşik TÜRSAB oluşumunun fikir babası olarak lanse eden Cem Polatoğlu, grup disiplinine aykırı davranışlarıyla tepkileri üzerine çekiyor.

Kimseye sormadan adayın ismini açıklamıştı!

Cem Polatoğlu’nun yarattığı ilk kriz, grup iradesini hiçe sayarak, başkan adayının ismini, planlanan lansman toplantısından 1 hafta önce açıklamasıyla yaşandı. Polatoğlu’nun bu hareketinin grup içinde eleştirilere neden olduğu, hatta başkan adayı Aylin Kopan Özsavaş tarafından da sert bir dille eleştirildiği öğrenildi. 
Çalışmalara katılmayarak tatile çıkan Polatoğlu’nun sosyal medyadan yayınladığı “Söz Namustur, Şereftir” başlıklı yazı yeni bir krizin fitilini ateşledi. Polatoğlu’nun çalışmalara katılmayıp, yürütülecek kampanya için payına düşen parayı ödememesinin yanında, bu tür yazılar ile oluşuma yön vermeye çalışması, bardağı taşıran son damla oldu. 
Grubun içindeki hâkim görüşün, Hüseyin Kırk’ın ardından Cem Polatoğlu’nun da izole edilerek grup dışına itilmesi yönünde olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)