Alman turistlerin harcama tercihi Türkiye turizmi için fırsata dönüştü
Alman turistler seyahatten vazgeçmiyor ancak tatil sırasında yaptıkları ek harcamaları azaltıyor. Restoran, alışveriş ve eğlence bütçelerinde tasarrufa yönelen Almanların bu tercihi, Türkiye’nin güçlü “her şey dahil” turizm modeli için önemli bir avantaj olarak görülüyor.
Haberler
Türkiye turizminde Ruslar otel seviyesini düşürmemek için günden çalıyor
Rusya pazarında Türkiye tatil fiyatlarındaki keskin yükseliş, turistlerin destinasyon tercihini değil, konaklama alışkanlıklarını değiştirdi.
Haberler
TÜRSAB YK Üyesi Hamit Kuk: Türkiye ‘her şey dahil’ sisteminden vazgeçmeyecek
TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kuk, Türkiye turizminin fiyat politikası, dijitalleşme süreci ve Rusya pazarına yönelik beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kuk, Türkiye’nin “her şey dahil” sisteminden vazgeçmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.
Haberler
Cem Kınay: All Inclusive vazgeçilmez hale geldi, güncellerken dikkatli olun!
All Inclusive sistemin kurucusu Dr Cem Kınay, Magic Life’ların 35. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, sistemin sektör açısından vazgeçilemez hale geldiğini belirterek, güncellenirken dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
Haberler