Les Ottomans Hotel aynı fiyata icradan satılık!
Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in icradan satışı için yeniden ilana çıkıldı.
Haberler
Otellerden sonra milyarlık satışa hazırlanıyor
Bankalarla gerçekleştirdiği yapılandırma sonrası Türkiye ve yurt dışındaki çok sayıda otel ve marinayı elden çıkaran iş adamı Ferit Şahenk varlık satışına milyarlık AVM'yle devam ediyor.
Haberler
Accor, Türkiye'de 13 yeni otel projesi hayata geçirecek
Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde, Dubai bölge ofisinin yönetimi altında Türkiye ve Hindistan’ı kapsayacak şekilde genişledi. Türkiye'de 54 oteli olan grubun 13 otel projesi daha hayata geçecek.
Haberler
İngiltere karantinayı kaldırıyor ama...
İngiltere 2 Aralıkta ulusal karantinayı kaldırmaya hazırlanıyor.
Haberler
88 milyon lira yatırımla 5 yıldızlı otel yapacak
Batman'a 88 milyon liralık 5 yıldızlı otel inşa edilecek.
Haberler
"Turist rehberleri için gelecek parlak değil!"
Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle turizm sektörünün büyük bir kriz içinde olduğunu hatırlatan Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural, bu krizden en çok etkilenen kesimin turist rehberleri olduğunu dile getirdi.
Haberler
TUROYD İl Turizm Müdürlüğü kadrolarına talip
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TUROYD yönetim kurulu üyeleri ile Turizmi Geliştirme Ajansı’nda bir araya geldi. TUROYD yönetimi Bakan Ersoy'dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü gibi kadrolarda nitelikli hizmet verilmesi konusunda TUROYD üyesi turizm profesyonellerinin değerlendirilmesini istedi.
Haberler
Türkiye 10 ayda kaç turist kaybetti?
Kültür ve Turizm Bakanlığı Ocak-Ekim arasını kapsayan 10 aylık yabancı ziyaretçi istatistiklerini açıkladı.
Haberler
Park Dedeman Kastamonu ne zaman açılacak?
Dedeman Turizm Grubu, 18'inci oteli için personel alımına başladı
Haberler