Haberler

Otel odasında yaşanan tacize 6 yıl hapis istemi

Kırıkkale’de elektronik-elektronik mühendisi 26 yaşındaki otel müşterisinin odasına habersiz girerek taciz eden MS hakkında iki ayrı suçtan 6 yıl hapis talebiyle dava açıldı.

Otel odasında yaşanan tacize 6 yıl hapis istemi

Kırıkkale’de elektronik-elektronik mühendisi 26 yaşındaki KK'nın odasına habersiz girerek taciz eden MS hakkında soruşturma başlatılmıştı. Sarı hakkında ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme, cinsel taciz’ suçlarından 6 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

KONUT DOKUNULMAZLIĞI İHLALİ VE CİNSEL TACİZ

Dokuz8haber'in verdiği bilgilere göre, iddianamede “Şüphelinin yaşanan olaylarda kasıtlı davrandığı kanaatine varılmıştır. Kişinin rızası olmadan otel odasına girmenin konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturduğu, şüphelinin gece vakti müştekinin odasına girip onu seyretmesi sonrasında ayakkabılarını ve ceketini çıkartması eylemleri ve odadan çıkmamak için ısrarcı olması eylemleri birlikte düşünüldüğünde, şüphelinin cinsel saikle hareket ettiği kanaatine varıldığı, bu haliyle şüphelinin üzerine atılı gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal suçunu ve cinsel taciz suçunu işlediği anlaşılmıştır” denildi.

FAİL İFADESİNDE “ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM” DEDİ

Şüpheli MS ise ifadesinde, alkollü olduğu gerekçesiyle hiç bir şey hatırlamadığını iddia etti. Savcılık, oteldeki resepsiyon görevlisi Onur K. hakkında ise kamu görevlisi olmadığı için takipsizlik kararı verdi. Kararda, genç kadının otel görevlisi hakkında tazminat davası açma hakkı bulunduğu hatırlatıldı.

Yorumlar (0)