Haberler

Mısırlı yetkiliden açıklama: Rusya’dan uçuşlar en erken…

Rusya’nın 1.5 yıl önce askıya aldığı Mısır’a yönelik uçuşların ne zaman başlayacağı sorusu hala yanıt bekliyor. Mısır Turizm Odaları Birliği’nin eski başkanı İlhami Az-Zayat, uçuşların en erken eylül – ekim aylarında başlayabileceğini belirtti.

Mısırlı yetkiliden açıklama: Rusya’dan uçuşlar en erken…

1.5 yıldır Mısır'a "tatil yasağı" uygulanan Rusya'da bu önemli destinasyonun ne zaman kapılarını açacağı sorusu hala yanıt bekliyor. Mısırlı yetkililer tarafından Rusyalı turistlerin Mısır plajlarına dönüşünün en erken Eylül - Ekim 2017’de mümkün olacağı yorumu yapılıyor. Turkrus’un haberine göre Mısır Turizm Odaları Birliği’nin eski başkanı ve ülkedeki havaalanlarını idare eden şirketin yönetim kurulu üyesi İlhami Az-Zayat bu düşüncede.

İlhami Az - Zayat yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Mısır’da kış sezonu sona erdi. Turistik uçuşların Eylül ya da Ekim’den önce başlamasını beklemiyorum. Normal uçuşlar ise yakında başlayabilir.” Az-Zayat Rus tarafının uçuşların yanı sıra otel güvenliğin de arttırılması ile ilgili yeni talepler ileri sürdüğüne ve henüz bu alanda bir ilerleme kaydedilmediğine dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)