Merit Grand Mosta Hotel'de Bulgar ve Yunanistanlı meslektaşlarıyla bir araya gelen I-MICE üyeleri bölgenin MICE potansiyeline ilişkin incelemelerde bulundu.
Serdar Söyler: Plovdiv'in kültür turizmi potansiyeli yüksek
Organizasyona ve destinasyona ilişkin değerlendirmede bulunan I-MICE Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Söyler şöyle konuştu: "Merit, Kıbrıs'ta kendini kanıtlamış bir otel markası. Bulgaristan'daki otelleri de gayet şık olmuş. Bölge standartlarının üzerinde bir otel inşa etmişler. Butik organizasyonlar için ideal bir tesis.
Plovdiv'in ise kültürel açıdan önemli bir potansiyele sahip olduğunu gördük, Ulaşım avantajlarıyla kütür grupları için öne çıkabilecek bir destinasyon olduğunu düşünüyorum".
Işıl Özmen: Avantajlı bir destinasyon
Gerçekleşen organizasyonun I-MICE'nin uluslararası açılım perspektifi doğrultusunda değerli bir buluşma olduğuna ifade eden I-MICE Genel Sekreteri Işıl Özmen, iki komşu ülkeden MICE acentalarıyla bir araya gelmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
Bulgaristan'ın MICE organizasyonları açısından önemli potansiyele sahip olduğunu anlatan Işıl Özmen, Plovdiv'in kültürel ve ulaşım açısında önemli avantajlara sahip olduğuna dikkat çekti.