Rus turistlerin Antalya ilgisi sonbahar ve kış döneminde de devam ediyor. 2019 Ekim-Nisan tarihleri arasında Rusya'nın 10 şehrinden Antalya'ya tur düzenleyeceğini açıklayan Rus tur operatörü İntourist tur programını genişletmeye karar verdi.
St. Petersburg'tan da tur düzenleyecek
İntourist Red Wings havayoluna ait Airbus A-321 uçaklarıyla St Petersburg'tan Antalya'ya 6 Kasım - 25 Nisan tarihleri arasında charter tur programları düzenleyeceğini açıkladı. Antalya charter uçuşları haftada iki kez gerçekleştirilecek.
Yeni yıl turlarına büyük ilgi
Ruslar Antalya'ya yönelik sonbahar kış turları kapsamında en çok yeni yıl turlarına ilgi gösteriyor. Yılbaşı'nı Antalya'da geçirmek isteyen Ruslar erken rezervasyonları doldurmaya başladı. Bazı yeni yıl turlarında yerlerin tamamen dolduğu belirtiliyor.
400'den fazla otel
Intourist, kış sezonu için ısıtmalı havuzları da olan Antalya sahilindeki 400'den fazla otel için her şey dahil paket tur seçeneği sunuyor.
7 gecelik tur 1.716 lira
Rusların sonbahar kış döneminde Antalya'yı tercih etmelerinde tur fiyatlarının önemli etkisinin olduğu belirtiliyor. Kış döneminde Türkiye'nin en iyi otellerindeki tatiller turistlere yaz sezonunun zirvesine göre 2-3 kat daha ucuza mal olacak. İntourist'in Antalya'ya yönelik kış ve yeni yıl için sunduğu 7 gece konaklamalı turların maliyeti 19 bin 720 rubleden (1716 TL) başlıyor. İntourist bu yıl turistlere farklı bir gezi imkanı da sunacak. “Likya Güneşleri ve Gün Batımları” turları kapsamında turistler, Aziz Nikolaos Wonderworker'ın doğum yeri olan antik Demre şehrini görebilecek, Kekov Nehri kıyılarında bir yat gezebilecek, Efes antik kentinin kalıntılarını ziyaret edecek, Meryem Ana Evi'ni, Dalyan Nehri'ni gezebilecek, Dalyan çamur banyolarını ziyaret edebilecek ve Dalyan Nehri'ni gezebilecek.