Haberler

Atatürk Havalimanı için ilk ihale

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı’nın bir bölümü için yıkım ihalesine çıkıyor.

Atatürk Havalimanı için ilk ihale

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı'nın belirli bir bölümü için yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak duyurulurken, 2 milyon 500 bin TL de bedel belirlendi. İhale ilanında verilen bilgilere göre; Çelebi Hava Servisi A.Ş., Havaş ve Sistem Lojistik Ltd. Şti binaları, Petrol Ofisi A.Ş. ve müşterek tesisler alanında bulunan betonarme binalar yıkılacak. Ayrıca ihalede SAHA 1 ve SAHA 2 ve SAHA 3'ten uzaklaştırma işleri için ihaleye çıkıldı.

Geçici teminat 100 bin TL

İhaleye katılmak isteyen firmaların 100 bin TL geçici teminat vermeleri gerekiyor. Tüm bu işler için KDV dahil 2 milyon 500 bin TL ücret belirlendi.

Atatürk Havalimanı’nın kapatılmasının ardından söz konusu alanın millet bahçesi olacağı duyurulmuştu. Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemi Nisan ayında gerçekleştirilmişti.

Yorumlar (0)