Haberler

Alva Donna Otelleri artık onların

İş adamı Habil Nadiroğlu, Türkiye'deki 3 otel ile bir alışveriş merkezi ve otel arazilerini devretti.

Alva Donna Otelleri artık onların

İş adamı Habil Nadiroğlu, Antalya’da bulunan Alva Donna oteli, bir alış veriş merkezi ve birkaç otel arazisindeki hisselerin tamamını ortaklarına devretti.

Tamamı Rus ortakların

Turizmdays'in haberine göre Belek, Kemer ve Side’de bulunan 3 Alva Donna Oteli ile Antalya merkezde bulunan Shemall alış veriş merkezi ve Antalya’nın çeşitli bölgelerindeki otel arazilerinde hisseleri bulunan ve yönetim kurulu başkanlığı yapan Nabil Nadiroğlu’nun hisselerinin tamamını Rus ortakları Serkan Babayev ve Seyran Gasanova’ya devrettiği bildirildi.

Alva Donna Otellerinin kuruluşundan bu yana yönetimin başında olan Nadiroğlu’nun, bundan sonra hne yapacağı hakkında ilgilendirme yapılmadı.

Yorumlar (0)