Haberler

Alanya Kleopatra'da 35 milyon TL'ye satılık apart otel

Alanya'da ünlü Kleopatra Plajı'na 100 metre mesafede yer alan 37 odalı ve özel belgeli otel 35 milyon TL'ye emlak şirketi üzerinden satışa çıkarıldı. Şirket Alanya'dan Kemer'e kadar çok fazla otelin portföylerinde olduğunu belirtti.

Alanya Kleopatra'da 35 milyon TL'ye satılık apart otel

Alanya'da 1.500 metrekare alan üzerinde bulunan 35 odalı, 67 yataklı otel satışa çıkarıldı. 5 katı bulunan ve krediye uygun olduğu da vurgulanan ilanda bina yıkıldığında 100 odalı bir otelin yapılabileceği de belirtiliyor. Alanya'nın merkezine, ulaşım noktalarına yakın olan otelin düzenli gelen müşteri kitlesi olduğu da ayrıca belirtilmiş.

İlanı veren şirket aynı bölgede 70 odalı başka bir otelin ve yine Antalya Manavgat, Serik, Kemer bölgelerinde portföylerinde diğer satılık otellerin olduğunu da vurguluyor. Uzmanlar, gayrimenkul satış şirketleri ve emlak sitelerine verilen satılık veya kiralık otel ilanlarında artış olduğunun altını çiziyorlar.

Yorumlar (0)