Haberler

TÜRSAB, dünya turizm buluşmasında Türkiye’yi tanıtıyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), 4-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenen World Travel Market London 2025’te yerini alarak, seyahat acentalarını ve Türkiye turizmini uluslararası arenada temsil ediyor. 

TÜRSAB, dünya turizm buluşmasında Türkiye’yi tanıtıyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), World Travel Market London 2025’te yerini alarak, seyahat acentalarını ve Türkiye turizmini uluslararası fuarda temsil ediyor.

4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek fuar süresince, çok sayıda seyahat acentası TÜRSAB standını etkin şekilde kullanarak farklı destinasyonlardan iş ortaklarıyla görüşmeler, toplantılar ve yeni iş bağlantıları gerçekleştiriyor. 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Türk ile Elif Ural, Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, Incoming Turizmi İhtisas Başkanı Orhan Sancar fuar süresince TÜRSAB standında ziyaretçileri ağırlamaya ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ayrıca KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KITSAB Başkanı Oğuz Akançay, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Sao Paulo Belediyesi temsilcileri ile birçok uluslararası kurum ve kuruluş standı ziyaret etti.

TÜRSAB tarafından yapılan açıklamada, “Üyelerimizin uluslararası iş birliklerini güçlendirebilecekleri ve Türkiye turizmini daha etkin biçimde temsil edebilecekleri global fuarlara katılımı sürdüreceğiz” denildi.

Yorumlar (0)