İstanbul'un yeni lüks oteli kapılarını açtı

İstanbul'un yeni lüks oteli kapılarını açtı
10 Mayıs 2022, 08:37
İstanbul Ataköy'de yapımı tamamlanan lüks otel kapılarını açtı.

Ataköy’de yer alan JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea oteli dün açıldı. 17 katlı otelde 204 oda ve çeşitli süitler yer alıyor.

Ayrıca otelde 2 bin 150 metrekarelik etkinlik alanı, 8 toplantı salonu, 600 kişilik balo salonu, 24 saat ofis hizmeti sunan business center, çeşitli lounge alanları, 11 lüks mağaza, açık, kapalı sonsuzluk havuzları, Türk hamamları, spa ve fitness alanlarına sahipliği yapıyor.

Otelde 17 katta konumlanmış ve özenle tasarlanmış 204 konuk odası ile süitler; hem ferah hem de lüks bir konaklama imkânı sunuyor. Odaların çoğu eşşiz Marmara Denizi manzaralı balkonlara sahip ve hepsinde geniş küvetli, yağmur duş başlıklı mermer banyolar, düz ekran televizyonlar ve birbirinden ayrı çalışma ve yaşam alanları bulunuyor. Akıllı aydınlatmalar misafirleri gece uykuya hazırlarken sabahları da nazikçe uyandırıyor. Otel’deki süit odalar geniş ve modern oturma odaları ile özel mutfak alanları sunuyor.

Signature ve Presidential süitler misafirler için teras jakuzilerinin ve oturma odasında BOSE müzik sisteminin tadını çıkarma imkânı sunuyor. Presidential süit ayrıca Marmara Denizi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlandırılmış banyosunda bir jakuzi ve özel bir spor salonu da bulunduruyor. Marriott Bonvoy Platinum, Titanium ve Ambassador Elite üyeleri ve bütün executive oda misafirleri, sabahları kahvaltı ve gün boyunca özenle seçilmiş kokteyller, atıştırmalıklar ve tatlılar gibi ikramlar sunan ayrıcalıklı Executive Lounge erişiminin tadını çıkarabilirler.

Yorumlar
Zuzu kuzu
13 Mayıs 2022, Cuma 01:41
Çok kötü mimari güzellik yok atakoyun denizden gelen havasını kestiler
Serkan mut
12 Mayıs 2022, Perşembe 11:40
İstanbula Hayırlı olsun
Zeynel inal
12 Mayıs 2022, Perşembe 02:20
Hayırlı olsun inşallah
Selahattin Güler
12 Mayıs 2022, Perşembe 01:15
Ülkemize hayırlı olmasını dilerim,,,,
Mahmut keser
11 Mayıs 2022, Çarşamba 12:06
Fakirler gitsin diyorlar,ist.dan.
Altan gurayoglu
10 Mayıs 2022, Salı 09:51
Hayırlı olsun inşallah memleket için
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha