ATOR: Rus turistlerin Türkiye turlarını iptali söz konusu değil!

ATOR: Rus turistlerin Türkiye turlarını iptali söz konusu değil!
08 Şubat 2023, 10:45
Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Türkiye'ye yönelik turlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ATOR'dan yapılan açıklamada şu anda Türkiye'de 45 bin civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi. Bu turistlerin yaklaşık 25-30 bininin İstanbul 12-15 bininin ise Antalya'nın tatil beldelerinde bulunduğu belirtilen açıkalmada Ege kıyıları ve Türkiye kayak merkezlerinde ise toplamda 100 civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi.

Şu ana kadar Türkiye'de depremden etkilenen Rus turistin bulunmadığı belirtilen açıklamada Tur operatörlerine Türkiye'ye rezerve edilen turların iptalleriyle ilgili herhangi bir başvuru gelmediği ifade edildi. Coral Travel basın servisi başkanı Marina Makarkova , " Depremle bağlantılı olarak Coral Travel'a herhangi bir talep gelmedi" dedi. PEGAS Turistik, turistlerin erken dönüş taleplerinin ve Türkiye turlarının iptal taleplerinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha