Likya’nın dünyaya açılan kapısı Patara Antik Kenti
Turizme dair tüm konu başlıklarının işlendiği Travel Turkey İzmir, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin turizm temasına yer verdi. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 2020-2021 yılı turizm teması ilan edilen Patara, 14.Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nın da teması oldu. Fuar, Bakanlığın girişimini pekiştirerek Patara Antik Kenti’nin uluslararası alanda tanıtımına önemli katkılar koydu.
Haberler
Mehmet İşler: Kısa çalışma ödeneği uygulaması uzatılsın
Kısa çalışma ödeneğinin Mart ayında sona ereceğinin açıklanması Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sürecinden en çok etkilenen sektörler arasında ilk sıralarda yer alan turizmcileri tedirgin etti.
Haberler
‘Çin aşısı olana AB vizesi yok’ iddiası!
Avrupa Birliği, iki aydır konuşulan "Aşı pasaportu" konusunda görüşmelere başladı.
Haberler
Almanların gözde tatil bölgesinde normalleşme adımları!
Alman tatilcilerin en çok ziyaret ettiği bölgelerin başında gelen ve vaka sayılarındaki artış sebebiyle kapanma kararı alan adada normalleşme adımları atılıyor.
Haberler
IATA: 2021 beklentilerden kötü geçecek
Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Genel Direktörü Alexandre de Juniac 2021'le ilgili olumsuz konuştu.
Haberler
Şamil Yaşacan: Pandemiye rağmen 1000 takım ağırladık
Spor Turizm Birliği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, bu yıl pandemi nedeniyle dünyada spor turizmine açık tek destinasyonun Antalya olduğunu söyledi.
Haberler
Emirates İstanbul'a sefer artırıyor
Emirates, İstanbul seferlerinin sayısını artırıyor.
Haberler
Ersoy'a sert tepki: Bu arkadaşımız 'Bu pastanın yüzde 90’ını ben alacağım, diğerleri ölsün' diyor
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, TBMM Genel Kurulu'nda seyahat acentalarının sorunlarını gündeme getirdi.
Haberler
Angela Merkel: Dijital aşı sertifikasında hemfikiriz
Avrupa Birliği ülkelerinin devlet ve hükümet başkanlarının özel gündemle bir araya geldiği toplantının iki gün sürecek olan AB Liderler Zirvesi’nin ilk günü sona erdi.
Haberler
Burhan Sili: Turizm sektöründe dijital para kullanabiliriz
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 2021 yılının ikinci yarısında dijital (kripto) para kullanımında pilot testlere başlama düşüncesine turizm sektöründen destek geldi.
Haberler