Büyük göç otelleri nasıl etkiledi?
İstanbul Havalimanı'na taşınma operasyonu sonrası Atatürk Havalimanı yakınındaki oteller oldukça dertli.
Haberler
İki noktaya daha uçuşlara başlıyor
Pegasus, uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor.
Haberler
Devler bağış yarışına girdi
Pazartesi gecesi çıkan bir yangında büyük boyutta hasar gören Paris'teki Notre Dame Katedrali'nin yenilenmesi için dev şirketler bağış yarışına girdi.
Haberler
Bağlıkaya, gündemi değerlendirecek
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TÜRSAB TV'de bugün gündemi değerlendirecek.
Haberler
Karaman'a üç otel daha geliyor
Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kentteki mevcut ve yeni yapılan otellerle ilgili verileri paylaştı.
Haberler
Bakan Ersoy’un eşi 81 ili gezip tanıtım yapacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesiyle iç turizme tanıtım desteği verecek.
Haberler
Berkay'dan otele 150 bin liralık tazminat davası
Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, konseri için hamile eşi ve menajeriyle birlikte gittiği İzmir Efes'teki bir otele 'problemli müşteri' sıfatıyla alınmadığı iddiasıyla tazminat davası açtı. Otel yönetimi iddiaya cevap verdi.
Haberler
Acenta, 2 bin 394 liralık transfer ücretini turiste iade etti
İstanbul Havalimanında turistlere fahiş ulaşım tarifesi haberleri gelmeye devam ediyor.
Haberler
Suudiler butik otel yatırımı için geliyor!
Merkezi Suudi Arabistan'da bulunan Elkhereiji Group bünyesinde faaliyetlerine devam eden SAK Consultants, Türkiye'de 100 milyon dolarlık yatırım arayışını sürdürüyor.
Haberler
Otelde adisyona eklenen 'sandalye örtüsü ücreti' mahkemelik oldu
Four Seasons Otel’in Boğaz’da yer alan Beşiktaş’taki restoranında adisyona “sandalye örtüsü ücreti” eklendi.
Haberler