İstanbul otelleri bu turları bekliyor
İstanbul'a uzun bir aradan sonra ilk defa geçen yıl charter turları düzenlemeye başlayan Rus tur operatörleri bu yıl Eylül-Ekim döneminde İstanbul turlarına ağırlık verecek.
Haberler
Barut otellerinin yeni adresi belli oldu
Akdeniz ve Ege bölgesinde 13 oteli bulunan Barut Hotels, yeni otel yatırımı için çalışmalara başladı.
Haberler
Imperial Park Hotel yeniden satışta!
İzmit'in 4 yıldızı oteli yeni sahibi tarafından satışa çıkarıldı.
Haberler
Kuşadası aylar sonra ilk gemiyi ağırladı
Kuşadası'na aylar sonra ilk kruvaziyer gemisi geldi.
Haberler
Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı
Kısa çalışma ödeneği uygulamasının uzatılmasını öngören karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Haberler
İstanbul Halkı Kanal İstanbul'u istiyor mu?
İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin düzenlediği Kanal İstanbul Anketi sonuçlandı.
Haberler
"Havalimanında test yaptıracaklar 5-6 saat önce gelmeli"
Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nden Havalimanları Baştabibi Dr. Aykut Yener Kavak, havalimanına test yaptırmak isteyen kişilerin uçuşlarından 5-6 saat önce merkeze gelmeleri gerektiğini vurguladı.
Haberler
Avrupa Birliği vize serbestisi için Türkiye'nin adım atmasını bekliyor
Vizesiz seyahat konusunda Türkiye'nin yapması gerekenler olduğunu ve bu konuda hazır olduklarını belirten AB Büyükelçisi Christian Berger, "Evet süreç devam ediyor ama Türk tarafında tamamlanması gereken başlıklar var" dedi.
Haberler
Ünlü sunucu otelini 500 bin TL'ye tadilata soktu
Ünlü sunucu Esra Erol, Büyükada’daki 12 odalı Butik Ada Hotel’ini 500 bin TL'ye restore etti.
Haberler
Türkiye'nin ilk diyabet tatil köyü açıldı
Türkiye Diyabet Vakfı'nın 2012'den bu yana inşa ettiği Türkiye'nin ilk diyabet yaşam merkezi Şile'nin Doğancılar Köyü'nde açıldı. Yılda 4 bin hastaya hizmet vermesi planlanan tesis diyabet hastalarına hem tatil hem de hastalıklarıyla baş etmeyi öğrenme imkanı sunuyor.
Haberler