TÜRSAB, tarihinde görülmemiş bir genel kurula hazırlanıyor. Başaran Ulusoy Yönetiminin genel kurulu erteleme girişimlerine karşı harekete geçen seyahat acentaları, 23. TÜRSAB Genel Kurulu'na katılmak için hazırlıklarını hızlandırdı. Acentaların büyük bir kısmı kendi imkanları ile biletlerini alırken, yakın bölgedekiler de otobüsle ulaşım sağlamak için hazırlıklara başladı.
TÜRSAB'da gelenek bozuldu
Bugüne kadar yapılan tüm genel kurullarda, acentaların uçak bileti ve konaklamasını karşılayan Başaran Ulusoy yönetiminin, genel kurulu erteleme girişiminde bulunarak, yol ve konaklama giderlerini karşılamayacağını açıklaması acentalar arasında tepkiyle karşılandı.
Başaran Ulusoy yönetimine sosyal medyada tepki göstermeye başlayan seyahat acentaları, çeşitli illerden hazırladıkları otobüslerin fotoğraflarını paylaşmaya başladı.