Haberler

TYD başkan adayı Oya Narin sahaya indi

TYD başkan adayı Oya Narin, ITB Uluslararası Turizm Borsası'nda Fiili olarak başkanlık görevini üstlendi...

TYD başkan adayı Oya Narin sahaya indi

Turizm Ajansı/ Berlin ITB

Turizm Yatırımcıları Derneği başkan adayı Oya Narin, ITB Uluslararası Turizm Borsası'nda sahaya indi. Protokol ile yakın temas içinde bulunan Oya Narin, henüz aday olsa da, fiili olarak görevi üstlenmiş gibi görünüyor.

Adaylığına ilişkin sorularımızı cevaplayan Oya Narin, şimdilik tek adaya olarak göründüğünü fakat, başka bir aday çıkmasının da oldukça normal karşılanması gerektiğini ifade etti. TYD'nin yapısı itibariyle başkanlık yapabilecek çok sayıda üyeye sahip olduğunu söyleyen Oya Narin, "Bu bir ekip çalışması. Aslında kimin başkan olduğunun bu yanıyla da bir önemi yok" dedi.

TYD'nin kendi kulvarında yeni projelere imza atacağına değinen Oya Narin, seçilmesi halinde bu projelerin hayata geçirilmesi için gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)