TÜRSAB ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliğinde 18 Eylül 2025’te çevrim içi olarak düzenlenen “Toulouse, Bordeaux ve Andorra Destinasyon Tanıtım Semineri”, sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Online yapılan toplantının açılış konuşmasını TÜRSAB adına Başkan Başdanışmanı ve Havayolu Bilet Satış ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar yaptı. Seminere, THY’nin söz konusu şehirlerdeki yöneticilerinin yanı sıra Toulouse, Bordeaux ve Andorra’nın turizm ofisi temsilcileri katıldı.
Etkinlikte destinasyonların turizm potansiyeli, ulaşım olanakları ve güncel bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, hem bölgelere dair bilgi edinme hem de yetkililerle doğrudan etkileşim kurma fırsatı bulduklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.
Online seminerin ardından etkinlik serisinin ikinci ayağı, 30 Eylül 2025 Salı günü 14.00–16.30 saatleri arasında TÜRSAB Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. THY iş birliğiyle yapılacak “Fransa Toulouse, Bordeaux ve Andorra Destinasyon Tanıtımı ve B2B Etkinliği”ne, ilgili ülke ve şehirlerden tur operatörleri ve seyahat acentaları katılacak.
Etkinlikte Fransa’nın ve Andorra’nın turizm değerleri, kültürel mirası ve mutfak zenginlikleri tanıtılacak. Ayrıca seyahat ve konaklama imkanları ile yeni tur paketlerine yönelik B2B görüşmeler gerçekleştirilerek sektör için yeni iş birliklerinin önü açılacak.