Four Seasons, özel olarak tasarlanan Boeing 757 uçağıyla aralarında İstanbul’un da bulunduğu rotalara ultra lüks dünya turu düzenliyor. Otel uçakla ortalama dünya turu 24 gün sürüyordu.
Yeni uçak 2021'de gökyüzünde
Bloomberg'te yer alan habere göre, beş yıldızlı otel zinciri Four Seasons, konaklamadaki standartlarını gökyüzüne taşıdıktan sonra şimdi de geliştirme kararı aldı. Four Seasons, en yüksek konforla dünyayı keşfetmek isteyen zengin müşteriler için özel tasarımlı uçağına bir yenisini ekleme kararı aldı. Mevcut rotada olduğu gibi yeni rotada da İstanbul Havalimanı'nın olması bekleniyor.
En düşük bilet 147 bin dolar
2021'de gökyüzünde olması planlanan uçağın rezervasyonlarının 2019'un ortalarında başlanması planlanıyor. En düşük biletin ise 147 bin dolar olacağı açıklandı.
48 yolcu kapasiteli
Airbus NEO ailesinin dar gövde uçaklarından A321LR, Four Seasons için yeniden tasarlanıyor. 48 yolcunun rahatlığının ön planda olduğu uçağın mevcutta kullanılan modeli Boeing 757-200ER'da ise 52 yolcu tura katılıyordu.
Uçakta özel etkinlikler
Uzun yolculuklarda yolcunun rahatının en önemli konu olmasının yanı sıra çeşitli aktivitelere de yer verilecek. Sağlık uzmanları, Sanat ve kültür derslerinin yanında her koltukta video akışını düzenlemek için bir iPad bulunacak. Mutfakta da bir dizi yenilikler yağacağını açıklayan şirket, geniş bir menü sunacağının da garantisini veriyor.