Haberler

Turistlere 'toplu tecavüz' gözaltısı!

İspanya'nın Benidorm kentinde 5 Fransız turist, Norveçli kadına toplu cinsel saldırı şüphesiyle gözaltına alındı.

Turistlere 'toplu tecavüz' gözaltısı!

İspanyol polisi yaptığı açıklamada, Costa Blanca tatil köyünde yaşları 18 ila 19 arasında değişen Fransız 5 turistin, 20 yaşındaki Norveçli kadına toplu tecavüz iddiasıyla geceyi gözaltında geçirdiğini söyledi. Perşembe günü hakim karşısına çıkan şüphelilerin durumu netlik kazanmadı.

Polis, İspanya'da yaşayan 20 yaşındaki 2 Norveçli kadının yardım için başvurduğu yerel bir sağlık merkezinden çarşamba günü çağrı aldıklarını bildirdi.

Mağdurlar polise daha önce sosyal medyada tanıştıkları Fransız turistlerle Benidorm'da görüştüklerini ve daha sonra şüphelilerin kaldığı yere gittiklerini anlattı. İki kadının ifadesine göre biri cinsel tacize maruz kaldığı için evden ayrılırken geride kalan grup tarafından toplu cinsel saldırıya uğradı.

Yorumlar (0)