Haberler

Sichuan Hava Yolları talep artınca Airbus A350 ile uçmaya başladı

Sichuan Hava Yolları, İstanbul-Chengdu seferleri nedeniyle uçak tipini büyüttü.

Sichuan Hava Yolları talep artınca Airbus A350 ile uçmaya başladı

Çinli Sichuan Hava Yolları, İstanbul-Chengdu arasındaki tarifeli seferlerini artan talep nedeniyle yeni nesil "Airbus A350" uçağıyla yapmaya başladı. Gerçekleşen ilk Airbus A350 uçuşu için İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde düzenlenen törene, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, hava yolu şirketinin temsilcileri ile İGA'nın bazı yöneticileri katıldı.

Burada basının sorunlarını cevaplandıran Başkonsolos Cui, nisan ayında İstanbul'dan başlayan seferlerde doluluk oranlarının memnuniyet verici olduğunu ve bu nedenle şirketin uçak tipini büyütme kararı aldığını açıkladı.

Şirket yoğunluğun devam edeceği tahmin edilen ekim ayına kadar Airbus A350 uçağıyla uçuşlarını gerçekleştirecek. Yoğunluğun kış aylarında da devam etmesi halinde aynı uçak tipiyle devam edilmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)