Türkiye’nin alışveriş ve eğlence devi Via Properties ve MK Travel arasında son yılların en büyük turizm anlaşmalarından biri imzalandı. Anlaşmaya göre; İstanbul’a gelen 100 bin turist İDO gemisiyle Tuzla Viaport Marina’ya getirilecek. Böylelikle Viaport Marina gemiyle ulaşılabilen ilk ve tek alışveriş ve eğlence merkezi olacak.
Turistler ailece eğlenceye doyacak
MK Travel'in sahibi Muammer Kaya yaptıkları anlaşmayla İstanbul'a gelen özellikle çocuklu turistlere çok önemli bir eğlence alternatifi sunduklarını söyledi. Tarihi yarımada ve Beyoğlu'ndaki turistleri Yenikapı'dan gemilerle Tuzla'ya götüreceklerini ifade eden Kaya, turistlerin Tuzla Viaport Marina bünyesinde ciddi yatırımlarla hayata geçirilen ve dünyada benzerlerine az rastlanan Tema Parkı, Aslanpark ve Aquapark gibi birbirinden eğlenceli mekanlarda tam gün ailece keyifle vakit geçireceğini ifade etti. Kaya sundukları eğlence paketine Ortadoğulu aileler başta olmak üzere İstanbul'a ilgileri artan Rusya, Ukrayna ve Balkan ülkelerinden gelen turistlerin yoğun ilgi göstermesini beklediklerini dile getirdi.
28 Mayıs'ta tanıtılacak
Via Properties ve MK Travel arasındaki anlaşma 28 Mayıs'ta Yenikapı İDO Terminali'nde Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ve İDO Genel Müdürü Hasan Üstündağ’ın katılacağı törenle resmiyete dökülecek.