Otel Yatırım

Maltepe’ye 113 odalı TRYP by Wyndham oteli geliyor

İstanbul Maltepe’de SASPA Turizm Otelcilik tarafından hayata geçirilecek TRYP by Wyndham İstanbul Maltepe otel projesi için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlatıldı. Yatırım bedeli yaklaşık 60 milyon TL olarak açıklanan otelde toplam 113 oda bulunacak.

Maltepe’ye 113 odalı TRYP by Wyndham oteli geliyor

İstanbul’un Maltepe ilçesinde yeni bir otel yatırımı hayata geçiriliyor. Altayçeşme Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ve tapuda 16761 ada, 50 parsel olarak kayıtlı alanda, SASPA Turizm Otelcilik Sac Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından “TRYP by Wyndham İstanbul Maltepe” markasıyla 113 odalı bir otel projesi planlandı.

Toplam 1.455 metrekarelik arsa üzerinde 10 bin 842 metrekare kapalı alana sahip olacak projede; 113 oda, restoran ve kafe alanları, toplantı ve çok amaçlı salonlar, mescid, hamam, sauna, spor ve fitness salonları, masaj odaları, lobi, ofisler, kahvaltı salonu ve mutfağı ile otopark yer alacak.

Daha önce işyeri olarak kullanılmak üzere inşaatına başlanan binanın kullanım amacı değiştirilerek otel projesine dönüştürüldüğü belirtildi. Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlatılan yatırımın toplam bedelinin ise 59 milyon 953 bin 913 TL olduğu açıklandı.

 

Yorumlar (0)