Kervansaray Yatırım Holding geçtiğimiz Kasım ayında Antalya'daki Kervansaray Kundu Oteli ve Lara Otellerini Kilit Global bünyesindeki Galeri Kristal Turizm'e kiraya vermişti.
Kervansaray Bursa City'i kiraya verdiğini duyurdu
Holding, sahibi olduğu Kervansaray Bursa City Otel'ini de kiraya verdi. Otelin KSF Yıldırım Turizm Otelcilik Tic. Ltd. şirketine kiralanmasıyla ilgili sözleşme 23 Mart'ta imzalandı. Bursa Osmangazi'de 3 bin metrekare alan üzerine kurulu otel 84 odalı ve 250 yatak kapasitesine sahip.
Aylık kira bedeli 95 bin lira
Holding konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Sözleşmenin koşulları; Aylık kira bedelleri ; İlk yıl aylık net 95.000TL+KDV, 2. Yıl aylık net 110.000TL+KDV, 3. Yıl aylık net 121.000 TL+KDV, 4.yıl aylık net 133.100TL+KDV,5. Yıl aylık net 146.410TL+KDV. 5+5+5 yıl olarak imzalanan sözleşmede her 5 yılın sonunda taraflar tekrar bir araya gelecek ve yazılı mutabakat halinde süre 5 yıl uzatılacaktır.Kiracı ilk 5 yıllık dönem başında oteli masrafı kendine ait olmak üzere yenileyecektir."