İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Times, İngiliz Seyahat Acentaları Birliği'nin (ABTA) yayımladığı “2018 Seyahat Trendleri Raporu” na ilişkin detayları paylaştı.
İngiliz Seyahat Acentaları Birliği'nin (ABTA) açıklamasına göre 2018 yılında turizm endüstrisi adeta Türkiye'nin yılı olacak. Türkiye’ye yönelik talebin artacağının belirtildiği haberde çevreci turizmin de bir diğer seçenek olacağı belirtildi.
Rezervasyon rakamlarının yer verildiği haberde, İngiliz turistlerin 2018 yılı içerisinde Türkiye’yi daha çok tercih edeceği belirtildi.
Yüzde 70 artış
Rezervasyon rakamlarının göz önünde bulundurularak hazırlanan haberde, Türkiye'ye yönelik ön satış ve rezervasyonların yüzde 70 artış gösterildiği belirtilirken, bu rakama en yakın Mısır'ın olduğu, oranın da yüzde 24 rakamında kaldığı belirtildi.
Kaynak: Hürriyet