Barut Hotels'in We Care All projesi 5 bin tohum topunu toprakla buluşturuyor
Barut Hotels’in We Care All Sürdürülebilirlik Bilinci hareketi beşinci yılında 5.000 tohum topunu Muğla bölgesinde toprakla buluşturuyor.
Haberler
Vize krizi büyüyor, turlar iptal ediliyor
Turizmin yanı sıra, iş, sanat, sağlık, spor, kültür ya da eğitim için Avrupa’ya gitmek isteyenlerden vize alamayan Türk vatandaşlarının oranı yüzde 60-70'leri buldu.
Haberler
Ersoy: Türkiye Yüzyılı, Türk turizminin yüzyılı olacak
Turizmde Türkiye’nin önünün açık olduğunu ve artık daha büyük hedeflere odaklanmanın zamanının geldiğini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Birlikte oldukça, uyum içinde çalıştıkça, Türkiye Yüzyılı, Türk turizminin yüzyılı olacak” şeklinde konuştu.
Haberler
Bu yıl tatil planlayan Rusların oranı belli oldu
Rusya’da yapılan bir anket halkın yüzde 34’ünün bu sene tatil yapmayı planladığını gösterdi.
Haberler
Akdeniz'de Ruslar Alanya'yı istiyor
Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen ve dünyanın önde gelen seyahat ve ağırlama etkinliklerinden biri olan MITT Moskova Fuarı, kapılarını açtı. Türkiye'nin turizm cenneti Alanya, fuarda misafirlerini ağırlıyor.
Haberler
Antalya'dan iki yurtdışı hattına daha çok uçacak
SunExpress, yaz sezonunda Antalya’dan Balkanlardaki iki hatta frekans artıracak.
Haberler
Suudi Arabistan'dan 'Türk turist' atağı!
Suudi Turizm Kalkınma Ajansı, Türk seyahat severlere Arabistan’ın kültür ve turizm olanaklarını tanıtmak için atağa geçti.
Haberler
İzmir-Midilli feribot seferleri için tarih belli oldu
İzmir-Midilli hattında düzenli feribot seferlerinin başlayacağı tarih belli oldu.
Haberler
Gezi parkı yeniden İBB'nin!
Gezi Parkı, mahkeme kararıyla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin oldu.
Haberler
Alanya'da tur tekneleri alev alev yandı
Antalya’nın Alanya ilçesinde iskelede bulunan iki tur teknesinde yangın çıktı.
Haberler