Japonya turizminde büyük düşüş!
Koronavirüs salgını Japonya turizmini sert vurdu.
Haberler
TÜRSAB Seyahat acentaları için destek talebini yineledi
Yaşanan olağanüstü durumun Seyahat Acentalarının faaliyetlerini sürdüremez hale getirdiğine dikkat çeken TÜRSAB, desteklerden seyahat acentalarının yararlanabilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Haberler
Acentalar 30 Nisan’a kadar ofislerini kapalı tutabilecek
Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB’ın isteği üzerine seyahat acentalarının 30 Nisan’a kadar ofislerini kapalı tutabilmesine izin verdi.
Haberler
NG Sapanca ve Richmond Nua hizmetlerine ara veriyor
Koronavirüs salgını sebebiyle 2 otel daha geçici süreliğine kapanıyor.
Haberler
Rusya İstanbul Başkonsolosluğu'dan 'Dönün' çağrısı
Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu vatandaşlarına çağrıda bulundu.
Haberler
Karantinadaki Salamis oteli müşterileri bu ikrama sevindi!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), koronavirüs nedeniyle otelde karantina altında bulunan yüzlerce müşterinin talebi yerine getirildi.
Haberler
Emin Çakmak: Seyahat acentaları yok sayılamaz
Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı ve Hello Turizm’in sahibi Emin Çakmak dün açıklanan ekonomik tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.
Haberler
Mustafa Yahyaoğlu: İzinler ücretli olmalı
Koronavirüs yüzünden turizm sektörünün ertelenmesiyle birlikte birçok otel çalışanı ya işten çıkarılıyor ya da ücretsiz süresiz izne gönderiliyor.
Haberler
Antalya'da en az 100 bin kişi işsiz kalacak
Koronavirüs salgını sebebiyle Antalya'da otellerin 1 Nisan'dan itibaren ücretsiz izinlere başlayacağı belirtiliyor.
Haberler
Jet2 tüm uçuşlarını durdurdu!
Koronavirüs salgını sebebiyle bir havayolu şirketi daha uçuşlarını durdurdu.
Haberler