Lufthansa CEO'su Spohr: Saatte 1 milyon euro kaybediyoruz!
Almanya’nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa, corona virüs salgınından beklenenden daha olumsuz etkilendi.
Haberler
Almanya'da Schengen vizesi için düzenleme!
Almanya, koronavirüs sürecinde ülkede bulunan turistler için kritik bir karar aldı.
Haberler
Otel çalışanlarına yeni görev!
İsveç'te bir otel grubunun işsiz kalan çalışanlarına yeni bir görev verildi.
Haberler
Boeing, 16 bin kişiyi işten çıkaracak
160 bin çalışanı bulunan Boeing zor günlerden geçiyor.
Haberler
Virüs sonrası otellere satış artırım tavsiyeleri!
Türkiye’nin en büyük turizm pazarlama platformu olan Metasearch sitesi neredekal.com, otellerin güzel günler geri geldiğinde daha fazla satış yakalayabilmesi, marka bilinirliklerini en az maliyetle artırabilmeleri için madde madde önerilerde bulundu.
Haberler
TUİ'nin dev kredisine bankalardan onay
Dünyanın en büyük seyahat grubu Tui’nin kredi talebi bankalarca kabul gördü.
Haberler
Turistleri takip için ilginç çözüm!
Moskova Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele için ilginç bir çözüm üzerinde çalışıyor.
Haberler
Vakıflar Genel Müdürlüğü koronavirüsle mücadele kapsamında telekonferansları yasakladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy imzasıyla yayımlanan kararla vakıf ve derneklerin internet üzerinden yapacakları tele konferanslar, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yasaklandı.
Haberler
Havayolu şirketleri için teşvik geliyor
ABD Başkanı Donald Trump, Korona virüsü salgını konusunda Beyaz Saray’da basın toplantısı düzenledi.
Haberler
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’dan ‘seyahat acentası belgesi devriyle’ ilgili önemli açıklama…
Belge devriyle ilgili görüşlerini açıklayan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, yapılacak yasal değişikliğin sektöre fayda sağlayabilmesi için, belge fiyatının artırılması ve acentanın ismiyle devredilebilmesi gerektiğini söyledi.
Haberler