MP Turkey Turizm A.Ş., MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. için yaptığı yönetim değişikliğini duyurdu. Grupta uzunca bir süredir farklı rollerde görev yapan Okay Yıldırım, 27 Eylül 2024 tarihinden itibaren Meeting Point Hotel Management CEO olarak atandı ve Barış Atasoy’dan görevi devraldı.
FTI Grup bünyesinde 2017 – 2021 yılları arasında uluslar arası ticaret ağının geliştirilmesi ve yönetiminden sorumlu Chief Commercial Officer rolünü sürdürmüş olan Okay Yıldırım, Ocak 2021 itibariyle Meeting Point Türkiye DMC CEO pozisyonuna getirildi. Yıldırım, 27 Eylül 2024 itibariyle de hem DMC hem de Hotel Management şirketlerinin yönetiminden sorumlu CEO olarak atandı.
Okay Yıldırım, Havacılık, DMC ve Otel Yönetimi alanlarında yirmi beş yılı aşkın mesleki deneyime sahip olup, Türkiye’de seyahat ve turizm sektöründe büyüme, operasyonel verimlik ve inovasyon üzerine başarılı bir geçmişe sahip.