Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’nın ulaşım sorunlarının çözümü için toplantı düzenledi. Toplantıda Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’in yanı sıra ilgili kamu kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.
Toplantıda Antalya’da devam eden kara yolu projeleri ve bağlantılı yatırımlar ele alındı. Antalya’nın turizm potansiyelini geliştirecek yeni projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Ersoy, “Şehrimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşıyacak karayolları projeleri ve yatırımlarını değerlendirdik. Ziyaretçilerimize daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.