CHP’li Salıcı: Bakan Ersoy kendi şirketine orman arazisini peşkeş çekti
CHP’li Oğuz Kaan Salıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, bakanlık yetkisini kullanarak kendi şirketine Antalya’da 8 futbol sahası büyüklüğündeki hazine arazisini tahsis ettiğini iddia etti. 4,7 milyar TL’lik otel projesine özel imar planı yapıldığını belirten Salıcı, “Bu devlet için de aynı hassasiyeti gösterdiniz mi?” diye sordu.
Haberler
Gözler kabine toplantısında: Turizm Bakanı değişecek mi?
Bugün saat 15.00’te toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde değişiklikler yapılacağına dair kulislerde çeşitli isimler konuşuluyor.
Haberler
Halk plajları ihaleye çıkartılıyor
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya'daki halk plajlarının ihaleye çıkartılacağını söyledi.
Haberler
Bakan Ersoy'dan 'tahsis' açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm tahsisi değişiklikleriyle ilgili medyada çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. .
Haberler
Bakan Ersoy Antalya'da temaslarda bulundu
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Antalya’yı ziyaret etti.
Haberler
Bakan Ersoy Rami Kışlası projesini inceledi
Rami Kışlası projesini hızlandırmak üzere incelemelerde bulunan Bakan Mehmet Nuri Ersoy, “Rami Kışlası projesi ile yaşayan, sürdürülebilir bir ortam yaratmayı, bölge insanlarına gelir kapısı oluşturarak, onların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.” dedi.
Haberler