TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya: Turizmcileri olumsuz etkilemez

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya: Turizmcileri olumsuz etkilemez
25 Temmuz 2019, 09:18
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması tartışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sanayiciler Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasına karşı olduklarını açıklamıştı. TÜRSAB Başkanı Firuz seyahat acenteleri açısından tatilin birleştirilip birleştirilmemesinden çok, zamanında birleştirilmesinin önem taşıdığını söyledi.

Erkenden açıklanması önemli

Erkenden birleştirme işlemleri tamamlanıp bu tür kararlar verilirse seyahat acentelerinin de buna göre tur programları düzenleyeceğini belirten Bağlıkaya, " Kurban Bayramı ile ilgili bir düzenleme yapılmayacak gibi gözüküyor. Ama zaten hem yüksek sezon hem de yeteri kadar tatil günü var, ben turizmcileri olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum." diye konuştu.

Bağlıkaya, Türkiye'nin şu anda turizmde yüksek sezonu yaşadığını belirterek, yabancı ziyaretçi talebinin oldukça yüksek olduğunu, otel ve bölge doluluklarının oldukça iyi gittiğini söyledi.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha