Yerel seçimler için hareketli günler yaşayan Antalya’da, Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, İl Başkanı Ali Çetin ile TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanlığını ziyaret etti. TÜRSAB Akdeniz BTK Ofisinde Başkan Hakan Tütüncü’yü ve Ali Çetin’i Başkan Rıza Perçin ve Yönetim Kurulu ve üyeler karşılarken, Antalya’ya bir ziyaret yaparak Perçin’i ziyarete gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’de ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin’in yakın ilgisi ile karşılanan Hakan Tütüncü ve Ali Çetin, gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.
TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye ziyareti için teşekkürlerini ifade etti.