Türkiye'nin alternatifine 2015 rakamlarına tur satıyorlar

Türkiye'nin alternatifine 2015 rakamlarına tur satıyorlar
10 Aralık 2021, 13:05
Rusya Tur Operatörleri Birliği(ATOR), Mısır'a yönelik güncel tur fiyatlarını masaya yatırdı.

Rusya Tur Operatörleri Birliği(ATOR), Mısır'a yönelik güncel tur fiyatlarını masaya yatırdı. ATOR, tur operatörlerinin Mısır’a turları 2015 seviyesinin altında fiyatlarla sattığına dikkat çekti.

İki kişi 28 bin ruble

ATOR, “Aralık ortasında Moskova’dan kalkan turlar için fiyatlar iki kişi için 28 bin ruble ve ayın sonuna doğru 40 binden başlıyor. Bunlar tarihsel olarak rekor derecede düşük fiyatlardır, Mısır kapatılmadan önce bile böyle fiyatlar yoktu.” vurgusunda bulundu.

Aralık ayının ikinci yarısında (Yılbaşı hariç!) Mısır’da her şey dahil 3 * otelde uçuş ve konaklama ile haftalık turlar 30-35 bin ruble için satılıyor. 4 yıldızlı otelde konaklamalı bir tur 40 bin rubleye bulunabiliyor. Gözlemciler tur fiyatının uçak biletinden daha düşük olduğunu belirtiyor.

Neden düşük?

Tur operatörleri, Mısır tur fiyatlarının keskin şekilde düşmesinin sebebini özel tekliflerin ortaya çıkması ve mevsimsel talep düşüşüyle açıkladı. Aynı zamanda hem acentelere hem de turistlere en uygun fiyat ve rezervasyon koşullarını sunabilmek için Mısırlı otelcilerle geniş çaplı bir çalışma yapıldı.

Bu eğilimi PEGAS Touristik, ANEX Tour gibi operatörler de doğrularken Mısır’a olan talebin Ocak ortasına kadar normale döneceği, fiyatların da bu aydan sonra yükseleceğini vurguluyorlar.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha