Turizm müdürü yeniden görevden alındı

Turizm müdürü yeniden görevden alındı
05 Ekim 2021, 08:37
Çok sayıda Bakanlığa ait atama kararları Resmi Gazetede yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Sivas Turizm Müdürü Kadir Pürlü görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. maddesi gereğince görevden alındı.

15 yıl görev yaptıktan sonra görevden alınmış yargı kararıyla yeniden dönmüştü

Kadir Pürlü, 25 Mart 2004 tarihinde Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanmış ve 15 yıllık görev süresinin ardından 8 şubat 2019'da görevden alınmıştı. Pürlü yargı kararının ardından Haziran 2019'da yeniden İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha