İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar’da düzenlenen koordinasyon toplantısında turistik ilçelerin yaz sezonuna eksiksiz hazırlanması gerektiğini belirtti. Toplantıda, ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve projeleri ele alındı. Tugay, yaz öncesi yapılacak çalışmalarla sahil bölgelerinin ziyaretçilere en iyi şekilde hizmet vermesini hedeflediklerini söyledi.
“Temizlikten altyapıya kadar her konuda adım atacağız” diyen Tugay, yolların onarılması ve çevrenin düzenlenmesiyle ilçelerin “çiçek gibi” bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Ayrıca ilaçlama çalışmalarına hız verilerek, yaz sezonunda olası sorunların önüne geçileceğini belirtti. Tugay, “Bu konuda ilçe belediyelerimizle uyum içinde hareket ederek sonuç odaklı bir çalışma yürüteceğiz” dedi.
Muhtarlar ihtiyaçları aktardı
Toplantının ardından Seferihisar’ın 21 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Tugay, mahallelerin taleplerini dinledi. Muhtarların dile getirdiği sorunları not alan Büyükşehir Belediyesi bürokratları, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileneceğini aktardı.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de Başkan Tugay’a teşekkür ederek, “Büyükşehir ile birlikte çalışarak ilçemizi her anlamda daha iyi bir noktaya taşıyacağız” dedi.
Yorumlar
Hasan sarmis
26 Ocak 2025, Pazar 12:44
Hasan sarmis
26 Ocak 2025, Pazar 12:38
Hasan sarmış
26 Ocak 2025, Pazar 12:35
+ Yorum Yaz