Türk Hava Yolları ile Polonyalı havayolu şirketi LOT'un ortak uçuş anlaşması kapsamında Krakow uçuşları başlıyor.
Kod paylaşımı anlaşmasına göre seferler 27 Nisan itibarıyla başlayacak ve uçuşlar haftada 3 kez karşılıklı olarak icra edilecek.
Polonya’nın milli hava yolu LOT, THY ile iş birliği için Krakow-İstanbul uçuşlarına başlıyor. Krakow’dan yapılacak bağlantı Star Alliance ortaklığı kapsamında Türk Hava Yolları ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek. LOT, halen Varşova-İstanbul hattında haftada 17 uçuş gerçekleştiriyor.
Polonya Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının Katowice-İstanbul arasında tarifeli seferler yapmasına da izin verdi. Katowice’den ilk uçuş Mayıs ayında yapılacak. (Airlinehaber)