Türk vatandaşlarına vize uygulamayan Mısır'ın tatil beldesi Şarm El-Şeyh'e sefer sayısı artacak.
THY Mısır'da Kahire, Hurgada ve İskenderiye'den sonra dördüncü uçuş noktası olan Şarm El-Şeyh'e haftada 10 sefer düzenliyor. Uçuşlar çoğunlukla yeni nesil ve çevreci A321 Neo, Boeing 737 MAX tipi uçaklar ile icra ediliyor.
Günlük sefer sayısı 2'ye çıkarılacak
Günlük sefer sayısını ikiye çıkarmak için çalışmalar başlatıldı
Şarm El-Şeyh uçuşlarında 10. yılın geride bırakılmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, artan talebe yetişmek için günlük uçuş sayısını ikiye çıkarmak amacıyla çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.
Olmuştur, "Kuzey yarım kürede kış aylarında dahi denize girme ve güneşlenme imkanı sunan Şarm El-Şeyh kenti günden güne artan bir ilgiyle karşılaşıyor. Öyle ki halihazırda haftada 10 frekansa kadar uçuş gerçekleştirdiğimiz bu güzel şehre, günde 2 sefer uçmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride bıraktığımız 10 yılda yoğunlukla Avrupa'dan ilgi gören Şarm'ı gelecek yıllarda daha geniş bir coğrafyanın deneyimlemesi için de çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.