Southwind uçuşlarını beklenenden önce sonlandırdı

Southwind uçuşlarını beklenenden önce sonlandırdı
15 Temmuz 2024, 10:49
Southwind, Arkhangelsk'ten Türkiye uçuşlarını, talep yetersizliği nedeniyle ön görülen tarihten önce iptal etti.

Arkhangelsk'ten Türkiye'ye Southwind tarafından yapılacak seferler 22 Temmuz'dan sonra tur operatörlerinin online rezervasyon sistemlerinden kaldırıldı. Belirtilen tarihte Antalya'ya son uçuşunu yapacak olan şirket, yolcularını Moskova Şeremetyevo Havalimanı'ndan taşımaya devam edecek.

14 Eylül'de Arkhangelsk'ten Türkiye'ye tatil için uçması beklenen "Roof of TourDoma" tg kanalının abonelerine yaptığı bildirimde, direkt uçuşun iptal edildiği alternatif tekliflerin beklendiği duyuruldu.

Havayolu şirketlerinin uçuş yüklerinin yetersiz olması nedeniyle uçuş programları planlanandan önce iptal edebilme hakları bulunsa da Rus basınına yansıyan bilgilere göre, böyle bir durumun olmadığı, Arkhangelsk'ten Antalya'ya giden uçaklarda neredeyse hiç boş koltuk olmadığı ileri sürüldü.

Southwind’in Rusya'nın kuzeyinde bulunan Syktyvkar'dan Antalya’ya yapacağı uçuşların da 19 Temmuz'a kadar gerçekleştirileceği öğrenildi. Buradan giden yolcular 25 Temmuz'da Moskova'ya, Vnukovo havaalanına indirilecek.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha