Sheraton Çeşme’nin genel müdürlüğüne yeni atama

Sheraton Çeşme’nin genel müdürlüğüne yeni atama
01 Aralık 2016, 16:55
Sheraton Çeşme Hotel’in genel müdürlüğüne Tayfun Başkurt atandı.

Turizm sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Tayfun Başkurt, Sheraton Çeşme’nin yeni genel müdürü oldu. Tayfun Başkurt, bundan önce Martı Resort ve Martı La Perla tesislerinin genel müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Tayfun Başkurt kimdir?

1985 yılında Marylan Üniversitesi (Belçika) İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1981 yılında Pullman Etap İzmir Oteli’nde başlayan Başkurt bu kurumda 1995 yılına dek değişik görevlerde çalıştıktan sonra 1995 - 1997 yılları arasında Cesars Otel'in genel müdürlüğünü üstlenmiştir.

Başkurt, son olarak Martı Resort ve Martı La Perla tesislerinin genel müdürü olarak görev almaktaydı.

Son görevine ek olarak Martı Grubu'nda 2000 - 2003 yıllarında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003 - 2005 yıllarında İcra Komitesi Üyeliği, 2005 yılında Proje ve Yatırım Koordinatörlüğü görevlerini de yürütmüştür.

Başkurt, 2003 - 2005 yıllarında SKAL International Marmaris Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2004 - 2005 yıllarında Güney Ege Turistik Otelciler Birliği Başkanlığı yapmıştır.

Başkurt, 2005 - 2014 Altın Yunus Çeşme’nin Genel Müdürlüğü görevinin yanı sıra Yaşar Holding Turizm Koordinatörlüğü ve yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütmüştür.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha